kleding borduren groningen
 
Borduren van bedrijfskleding en promotiekleding.
Dijkens Borduren is een kleinschalig en flexibel borduurbedrijf gevestigd in Garrelsweer in de provincie Groningen. Bij ons kunt u terecht voor computergestuurd borduren van een logo, afbeelding, naam of slogan op vele soorten materiaal. Wij borduren bedrijfskleding, promotiekleding en cadeauartikelen.
klantenservice
Uniwork Website.
wasmachine
Borduurstudio Groningen Kleding borduren met tekst en/of logo.
Vraag vandaag nog een offerte aan of bekijk het uitgebreide aanbod kleding in onze webshop. Prijzen textiel borduren in Groningen. Borduren borstlogo 550., Borduren ruglogo 950., Borduren borsttekst naam oid 550., Borduren borsttekst 2/3 regels 650., Borduren rugtekst 1 regel 750.,
vouwgordijnen op maat
Zeefdrukkerij Kikker Print BV Groningen.
Welkom bij Kikkerprint. Textieldrukkerij Kikkerprint is een zeefdrukkerij in de stad Groningen. Sinds 1993 bedrukken en leveren we alle soorten textiel. Naast de vele merken die we kunnen leveren is het ook mogelijk om aangeleverd textiel bij ons te laten bedrukken. We bekijken per opdracht welke druktechniek het meest geschikt is voor het beste resultaat binnen uw budget. In onze showroom bent u altijd welkom om het textiel zelf te zien en te voelen. Voor een prijsopgave of meer informatie kunt u ons mailen of bellen naar 050 5736266. Vaak bepaald de afbeelding welke techniek er wordt toegepast. Om tot het mooiste resultaat te komen helpen we u graag de juiste keuze te maken. Geschikt voor vrijwel ieder textiel. Zeer slijtvast en iedere kleur is mogelijk. Keuze uit meerder soorten inkt. Borduren geeft een exclusieve uitstraling. Op caps vinden wij een borduring bijvoorbeeld meestal mooier. Met een geweven of bedrukt label maakt u de kleding helemaal af.
locksmith
Shirtalaminute De Shirtdrukker van Groningen.
Vismarkt 44, 9711 KV Groningen. Onze medewerkers van shirtalaminute denken graag met je mee en kunnen je adviseren waar Shirtalaminute staat bekend om de snelle service, uitstekende kwaliteit en de lage prijzen, dit maakt ons dan ook dé place to be voor werkkleding, vrijgezellenshirts, studentenverenigingshirts, team-shirts en ga zo maar door.
Welkom bij De Borduurmeesters in Groningen! De Borduurmeesters.
Hier bent u aan het juiste adres om meer informatie te krijgen over het borduren en bedrukken van kleding en het ontwerpen van bijbehorende logos. Nieuw op onze website zijn de digitale PDF catalogussen, hier kunt u op uw gemak bladeren in de collectie werk en promotiekleding die wij kunnen leveren. Waarom kiezen voor De Borduurmeesters? Een van de grootste borduurbedrijven van Groningen.
Enigma borduurbedrijf Groningen.
Naast het business-2-business borduurwerk, borduren wij ook kleding voor sportverenigingen, bedrijven klein en groot en tevens voor de particuliere markt. Met 6 grote industriële machines en 2 cad-systemen kunnen wij al uw borduurwensen in vervulling laten gaan. Voor het bedrukken van uw textiel kunt u ook bij ons terecht. Voor meer informatie bekijkt u onze zeefdrukpagina. In onze showroom in Groningen kunt u onze ruime collectie kleding en textiel bekijken.
Borduren Fashion Service Groningen.
Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie. Fashion Service Groningen. Wij beschikken over een professionele borduurmachine waarmee wij uw werk-kleding, handdoeken, petten, T-shirts kunnen voorzien van een geborduurde logo of tekst.

Contacteer ons